Sådan opsiger du Roblox Premium

På Roblox' hjemmeside eller i desktop-appen klikker du på tandhjulsikonet, åbner Indstillinger, derefter Abonnementer, og vælger Annuller fornyelse. Hvis du købte det i appen på iPhone eller Android, opsiger du hos Apple eller Google Play i stedet. Fordelene varer til udgangen af den periode, du har betalt for, og Roblox siger, at medlemskaber ikke kan refunderes.

Subbys Oversigt med månedens udgift, hvad det svarer til pr. dag, betalt mod resterende, et kort for en prøveperiode, der slutter om syv dage, og de næste betalinger, på AndroidSubbys Oversigt i det helsorte tema, med månedens udgift, et kort for en prøveperiode, der slutter om syv dage, og de næste betalinger, på Android
Subbys Oversigt med månedens udgift, hvad det svarer til pr. dag, betalt mod resterende, et kort for en prøveperiode, der slutter om syv dage, og de næste betalinger, på iPhoneSubbys Oversigt i det helsorte tema, med månedens udgift, et kort for en prøveperiode, der slutter om syv dage, og de næste betalinger, på iPhone
Oversigt, med månedens udgift og de næste betalinger

Premium er lukket for nye købere, og Plus er separat

Roblox' artikel om Premium har en meddelelse: »Den 30. april 2026 vil Roblox Premium-medlemskab ikke længere kunne købes.« Eksisterende abonnenter kan beholde planen, men »hvis de opsiger, vil muligheden for at abonnere igen ikke længere være tilgængelig.«

Roblox Plus er et nyt abonnement, og det er anderledes: »Roblox Plus er et månedligt abonnement kun med fordele og uden månedlig udbetaling.« Du kan have begge aktive på samme tid, og begge vises under Indstillinger, derefter Abonnementer.

Hvem der fakturerer dig, afgør, hvor du opsiger

Roblox' abonnementsvilkår siger »Du kan opsige dit abonnement når som helst via den platform, hvor du købte abonnementet«.

Hvem der fakturerer digHvor du opsiger
Roblox (du abonnerede på hjemmesiden eller i desktop-appen)Tandhjulsikon → Indstillinger → Abonnementer
Apple (du abonnerede i appen på iPhone eller iPad)Indstillinger → dit navn → Abonnementer
Google Play (du abonnerede i appen på Android)Google Play Store → profilikon → Betaling og abonnementer
Windows- eller Amazon-appbutik (kun Premium)Intet at opsige: det fornyes ikke

Sådan opsiger du på Roblox' hjemmeside eller i desktop-appen

  1. Log ind på den konto, hvor medlemskabet blev købt.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Åbn Indstillinger, og vælg Abonnementer.
  4. Klik på Annuller fornyelse, og følg vejledningen for at bekræfte.

Roblox Plus bruger den samme knap. Klik på pilen (>) ved siden af det under Abonnementer for at se detaljer, og vælg derefter Annuller fornyelse.

Sådan opsiger du på iPhone eller iPad

Butikken administrerer et medlemskab købt i appen, så det er trinnene til at opsige ethvert abonnement på iPhone:

  1. Åbn Indstillinger, og tryk på dit navn.
  2. Tryk på Abonnementer, og tryk derefter på Roblox.
  3. Tryk på Opsig abonnement. Du skal muligvis scrolle ned for at finde den.

Ingen opsigelsesknap, eller en udløbsbesked i rød tekst? Apple siger, at det allerede er opsagt.

Sådan opsiger du på Android

Log ind på den Google-konto, der har abonnementet, og hvis Roblox mangler, så prøv en anden konto. Den samme liste dækker alt, du betaler for gennem Google Play:

  1. Åbn Google Play Store-appen, og tryk på dit profilikon.
  2. Gå til Betaling og abonnementer.
  3. Vælg Roblox-abonnementet, og tryk på Opsig abonnement.
  4. Følg vejledningen for at bekræfte.

Ingen knap til Annuller fornyelse?

Roblox angiver fire årsager: det er allerede opsagt eller sat til at udløbe, det er ved at blive fornyet lige nu, det er et engangskøb i Windows eller Amazon, eller du købte det i appen: »Premium-medlemskaber købt via en mobilapp kan ikke opsiges inde i selve Roblox«, så brug Apple eller Google Play.

Er du låst ude? Kontakt Roblox med brugernavnet på den konto, der abonnerer, da »opsigelsesanmodninger skal være modtaget før fornyelsesdatoen.«

Hvad der sker, efter du har opsagt

Roblox siger »Hvis du opsiger, vil du fortsat modtage fordele i den resterende tid, du allerede har betalt for.« Den månedlige Robux-udbetaling er en af Premiums opførte fordele, og hver indbetaling vises på hjemmesiden under Mine transaktioner i filteret Premium-udbetalinger.

En mislykket fornyelse afslutter det også: efter 72 timers nye forsøg »vil dit Premium-medlemskab blive opsagt, og du vil ikke kunne abonnere igen.«

Refusion og prøveperioder

Roblox' svar på en overset dato er kort: »Medlemskaber kan ikke refunderes.« Abonnementsvilkårene siger det samme, og en opsigelse træder i kraft ved udgangen af den nuværende faktureringsperiode, så opsig før næste faktureringsdato.

Roblox' artikler nævner ikke en gratis prøveperiode. For en, der startede i App Store, er Apples regel at opsige mindst 24 timer, før den slutter, som i opsigelse før en gratis prøveperiode slutter.

Sletning af appen, og et barns konto

Google er tydelig: »Når du afinstallerer appen, opsiges dit abonnement ikke.« Roblox' hjælpesider siger ikke, at sletning af appen eller kontoen stopper faktureringen, så opsig, før du sletter.

Roblox' vilkår siger, at en forælder eller værge skal købe abonnementet, hvis brugeren er under 18 år, så opsig fra den konto, hvor det blev købt. En forælder med en konto med forældrerettigheder kan slå Udgiftsnotifikationer til under Indstillinger, Forældrekontrol, Udgiftsbegrænsninger.

Fejlen, der får dig til at blive ved med at betale

At opsige ét abonnement og overse de andre. Premium, Plus og abonnementer i oplevelser er separate, og Roblox beder dig opsige et abonnement i en oplevelse mindst 24 timer før dets fornyelsesdato. Tjek Indstillinger, Abonnementer, derefter din liste hos Apple eller Google, og opsig kun det, du ikke bruger. Hold datoen for det, du beholder, i syne med en påmindelse før næste opkrævning.

Beholder du Premium? Hold styr på fornyelsesdatoen

Sæt Roblox Premium eller Plus i Subby med fornyelsesdatoen, og påmindelsen kommer før betalingen. Gratis at bruge, med reklamer, og uden konto eller banklogin.

Gratis · Ingen konto · Intet banklogin

Vid præcis, hvor dine penge går.

Gratis · Ingen konto · Intet banklogin